監控需要擴大對資料中心影片儲存空間的需求

我們與 SanDisk 的合作關係加強了我們對於 Milestone 開放式平台 IP 視訊社群的關注,並且為我們共享生態系統合作夥伴提供絕佳支援以及進階的效能選項。Milestone XProtect 分層儲存架構以及 SanDisk 快閃記憶體儲存技術所提供的生產能力相互協作,能夠協助 Milestone 整合商及其客戶減少系統蔓延,並且將其所有視訊保存在安全、備援的環境中。

企業優勢

Milestone Systems 是開放式平台 IP 視訊管理軟件的全球業界領導者。XProtect 平台提供強大的監控能力,易於管理、非常可靠,並且經證明獲得全球數千位客戶的認可安裝。XProtect 可支援最廣泛的網絡硬件方案以及與其他系統的整合,能夠為視訊支援組織提供同級最佳解決方案 – 管理風險、保護人員及資產、最佳化程序及降低成本。

產品評論…

「監控需要持續擴大影片儲存量,令人不斷擔憂資料中心空間不足的問題。Milestone XProtect 分層儲存架構以及 SanDisk 快閃記憶體儲存技術所提供的生產能力相互協作,能夠協助 Milestone 整合商及其客戶減少系統蔓延,並且將其所有視訊保存在安全、備援的環境中。我們與 SanDisk 的合作關係加強了我們對於 Milestone 開放式平台 IP 視訊社群的關注,並且為我們共享生態系統合作夥伴提供絕佳支援以及進階的效能選項。」

Milestone Systems 策略聯盟經理 Reinier Tuinzing

DATA CENTER
FLASH STORAGE PARTNERS

Talk to one of our data center flash storage specialists today! We can help you find the perfect way to integrate the power and reliability of SanDisk’s versatile flash storage solutions.

VIA
EMAIL

Go ahead, ask us some questions and we'll get back to you with answers.

GLOBAL
CONTACT

Find contact information for offices all over the world.

Server Partner Inquiries

SanDisk works with the worlds leading server manufacturers on a variety of flash storage related solutions. We can help you get to the right information.

請輸入有效的電子郵件地址。
欄位不能為空。
欄位不能為空。
欄位不能為空。
欄位不能為空。
欄位不能為空。
欄位不能為空。

Please indicate your area of interest

Comments:

你必須選擇一個選項。

THANK YOU!
We appreciate your interest in partnering with SanDisk. Your request has been received and we will be contacting you soon.